Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Beatboxacademy.ca

Kanadai “szájdobolás akadémia” (sic!) honlapja. Retró breakdance cuccok repkednek több képmélységben, ezzel hamis 3D hatást keltve. Az oldal reszponzív, lapozáskor mindig a böngésző méretére igazítja a következő oldalt. A vizuális megjelenés és az illusztrációk és az üzlet kongruenciája mellett azt tartom zseniálisnak, hogy RÖVID, TÖMÖR. 5 aloldalban elmondja, mit akar, és az alaoldalak is haiku hosszúságúak. Pontosan tisztában van azzal, hogy ő kicsoda. Rövidebben definiálja magát, mint ahogy én most írok az oldalról. Példamutató minden szempontból! Íme az oldal: http://www.beatboxacademy.ca/

This entry was posted on szerda, március 6th, 2013 at 22:49 and is filed under Szakmai cikkek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.