Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

PizzaForte.hu

pizzaforte.hu korábban is a legjobb webdizájnnal rendelkező ételkiszállító cég volt, 2013-ban azonban megújultak. Nagyon fontos rámutatni, hogy egy JÓ honlappal rendelkező cég készített egy még jobbat, azaz jó vállalkozás, jó vezetéssel, tudják, mikor kell megújulni. A korábbi honlapváltozatnak voltak apró hibái, mobilról például bejelentkezés nélkül a telefonszámot sem lehetett kideríteni. Ugyanakkor látványos saját pizza összeállító modul volt rajta, rajzos elemekkel.

A “Kreátor” most is rajzolt grafikai elemekből állítja össze a pizzát, a kész pizzatermékeket azonban fotóra cserélték, ami kommunikációs szempontból nyilvánvalóan jobban támogatja az értékesítést, mint a grafika. A kosárba továbbra is ajax hívásokkal kerülnek a termékek, sokféle funkció történik különböző felugró rétegeken, látványos, és jól használható. Ráadásul azon kevés konyhák egyike, ahol kifejezetten rendelhető a pizza extravékony tésztával, bár ez nem függ össze szorosan az online fejlesztéssel :) Viszont most egyből rendeltem is egyet. A megújulás után a teljes felhasználó és jelszóbázis megmaradt, amely vagy egy jó keretrendszert sugall, vagy pedig azt, és ez nyilvánvalóan indokolt, hogy megmaradt a korábbi fejlesztő csapat, csak a site újult meg. Több olyan ügyfelünk van, akiknél ugyanaz a weboldal már másodszor, vagy harmadszor indul új dizájnnal, de a tartalom megmarad, és mindig öröm, ha azt látjuk, hogy egy vállalkozásban van energia és erőforrás (1) megújulni (2) törődni a tartalommal.

Zseniális, hogy bármely kész pizza megnyitható egy “Áttervezem” gombbal a Kreátorban, és módosítható a feltétek összetétele. A Kreaátor a feltétek jellege és száma alapján egyből árat is kalkulál, így egyszerre ad a látogatónak testreszabás élményt, a honlap tulajdonosának pedig ügyviteli funkciót, megsokszorozza ügyfeleire fordítható energiáit és lehetővé teszi, hogy a legelvetemültebb pizza-kreáció se legyen számára deficites. Amennyire látjuk, bár a honlapon nincs nyoma, a készítő/készíttető az IT Consulting Hungary, mint több ételszállításhoz kapcsolódó site esetében.

Hátrány talán, hogy a többnyelvű funkció egyelőre csak a dizájn része, de nem vált németre vagy angolra. Hozzá kell tegyük, hogy míg cégünk jeleskedik a különböző többnyelvű weboldal megoldások fejlesztése terén, e-commerce oldalba és webáruházba épített többnyelvűséget elenyészve láttunk, részben mert nehéz megoldani, részben pedig 100-ból 1 olyan gondos honlapgazda van, aki ezt követően valóban 3 nyelven prezentál minden tartalmat. További hátrány, hogy az URL-ek “.php”-ra végződnek, és az egyes pizzáknak nincs saját állandó URL-je (permalink), így nem oszthatom meg a Facebookon azt a konkrét ételt, ami nekem ízlett, és ami miatt a barátaimnak ajánlom a szolgáltatót. Hasonlóképpen, nincs egyedi URL-je az “Igazi itáliai” vagy éppen a “Starlight” fitnesztésztával készült pizzák listájának sem, ezt URL felülírással (URL rewriting) lehetne orvosolni, anélkül, hogy valóban elhagyja az oldalt a látogató.

Ennyi a mondanivaló, eddig is a legjobb kiszállítós honlap volt, és az is maradt.

Készítő: IT Consulting Hungary

This entry was posted on kedd, március 5th, 2013 at 11:30 and is filed under Szakmai cikkek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.