Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Trello.com

A Trello.com egy productivity app, azaz segít a munkavégzésben. Valójában egy letisztult user interface birtokában lévő feladatkezelő. A lényege, hogy több szinten kezelhetjük benne ügyeinket: szervezet, tábla és fázis. Azaz akár több vállalkozásunk, projektünk vagy hobbink tárolható benne, mindegyiken belül több táblát hozhatunk létre, ezt képzeljük úgy, mint egy fali parafatáblát. És azon belül az egyes feladatokat külön kis fázisokba tehetjük, például “tervezem”, “meg kéne csinálni”, “épp csinálom”, “készen van”, “közösen végezzük”, “fontosak”, “otthon megoldani”, stb.

A szoftverre jellemző az online közös munka (collaboration): akárhányan is nézik ugyanazt a boardot, ha valaki változtatást ad hozzá, azt a másik szinte azonnal látja. Emellett elérhető Android és iOS app formájában egyaránt. A táblákra (board) úgynevezett kártyák (card) kerülnek fel, amelyek elölről minél kisebb helyen adnak minél több információt. Egyes kártyákra meghívhatunk felelősnek különböző résztvevőket, és hozzáadhatunk a kártya hátlapjához szavazást, feladatlistákat, képeket, csatolt fájlokat. Amikor egy kártyán lévő feladat elkészül, egyszerűen áthúzhatjuk egy másik fakkba. Ha pedig az egyik feladatlistán egy részfeladat elhúzódik, kihúzhatjuk a kártyáról és új kártyát, új embereket rendelhetünk hozzá.

A felület teljesen reszponzív, bármilyen méretű böngészőablakban élvezhető, és egyedi élményt ad. A marketing pedig összeszedett és tömör. A trello.com/tour címen néhány sokat mondó képpel és tömör mondattal magyarázza el a működést, és mintegy utolsó dologként teszi hozzá, hogy a használata egyébként teljesen ingyenes, és mindig az is fog maradni.

This entry was posted on kedd, március 5th, 2013 at 11:12 and is filed under Szakmai cikkek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.