Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

marketing bejegyzései

kockashop

Kockashop.hu

Nem tudjuk, hogy ki készítette a GD Betrieb Kft. számára a kockashop.hu oldalt, de sok szempontból lehet jó példaként állítani új weboldalt, és online vállalkozást tervezők számára….

2013. augusztus 14. szerda | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna

Kétirányú kommunikáció

Amikor konferenciákon, kiállításokon egy-egy standért lakások négyzetméterárait fizeti ki, joggal vár a tisztelt kiállító eredményt érte. De vajon mennyire mérhető, hogy az eladásokra milyen hatással volt egy…

2008. október 8. szerda | Kategória: Szakmai cikkek, Twitter | RSS csatorna
weboldal_cabrioshow

Cabrioshow Autókiállítás weboldal készítés

A West End tetején rendezett kiállításhoz kapcsolódóan szolgáltatásaink jelentős részét bemutathattuk, a physical evidence kivitelezésétől az online rendszerek kitelepítéséig, helyszíni regisztrációig bezárólag. Bővebben a rendezvényoldalakról »

2007. május 14. hétfő | Kategória: Referenciák, Twitter | RSS csatorna