Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

online kommunikáció bejegyzései

kockashop

Kockashop.hu

Nem tudjuk, hogy ki készítette a GD Betrieb Kft. számára a kockashop.hu oldalt, de sok szempontból lehet jó példaként állítani új weboldalt, és online vállalkozást tervezők számára….

2013. augusztus 14. szerda | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna
beatboxacademy

Beatboxacademy.ca

Kanadai “szájdobolás akadémia” (sic!) honlapja. Retró breakdance cuccok repkednek több képmélységben, ezzel hamis 3D hatást keltve. Az oldal reszponzív, lapozáskor mindig a böngésző méretére igazítja a következő…

2013. március 6. szerda | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna
pizzaforte-2013

PizzaForte.hu

A pizzaforte.hu korábban is a legjobb webdizájnnal rendelkező ételkiszállító cég volt, 2013-ban azonban megújultak. Nagyon fontos rámutatni, hogy egy JÓ honlappal rendelkező cég készített egy még jobbat, azaz…

2013. március 5. kedd | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna