Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

reszponzív bejegyzései

donpapa-honlapdesign

Honlapdesign készítése a Don Papa Pizzériának

Nemrég elkészítettük a DonPapa pizzéria vadonatúj webdesignját, amely már élesben is működik. Vigyázat! A képek megtekintése csak teli gyomorral ajánlott:)

2013. június 27. csütörtök | Kategória: Referenciák | RSS csatorna
beatboxacademy

Beatboxacademy.ca

Kanadai “szájdobolás akadémia” (sic!) honlapja. Retró breakdance cuccok repkednek több képmélységben, ezzel hamis 3D hatást keltve. Az oldal reszponzív, lapozáskor mindig a böngésző méretére igazítja a következő…

2013. március 6. szerda | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna
trello

Trello.com

A Trello.com egy productivity app, azaz segít a munkavégzésben. Valójában egy letisztult user interface birtokában lévő feladatkezelő. A lényege, hogy több szinten kezelhetjük benne ügyeinket: szervezet, tábla és…

2013. március 5. kedd | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna