Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

webdesign korszerűsítés bejegyzései

Netpincér.hu

2013 februárjában megújult a netpincer.hu. Az évek óta működő, éttermi kiszállítási online piacteret egyértelműen vezető szolgáltatás nagyon régóta ugyanazt a felületet adta, és nem volt hibátlan, ugyanakkor…

2013. március 7. csütörtök | Kategória: Szakmai cikkek | RSS csatorna
wordpress-weblap-korszerusites-baymedinfo-8

WordPress weblap korszerűsítés – Baymedinfo

Hosszútávú együttműködésünk eredményeként, a bővülő tartalom és könnyebb navigálhatóság végett korszerűsítettük a Bayer Hungária Kft. Wordpress weboldalát.

2013. február 28. csütörtök | Kategória: Referenciák | RSS csatorna
webdesign-korszerusites-pertarskereso-ny

Webdesign korszerűsítés – Pertarskereso.hu

Korszerűsítettük a Pertarskereso.hu arculatát, hogy a mai elvárásoknak is megfeleljen. Egységesebb színek, kompaktabb áttekinthetőbb design lett a végeredmény.

2013. február 25. hétfő | Kategória: Referenciák | RSS csatorna