Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Ötletek

Tanácsadás és tervezés: számíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

Online és mobil szoftveres megoldásokat tervező, kivitelező, és üzemeltető vállalkozás vagyunk, és ezt a három funkciót egyben és külön is igénybeveszik ügyfeleink. Az “Ötletek” fázis alatt azt értjük, hogy nem csupán kivitelezői vagyunk kész elvárásoknak, hanem üzleti- és kommunikációs céljainak megfelelő megoldásokat kínálunk, segítünk megtervezni üzleti folyamatait, új online szolgáltatás esetén az alapötlet alapján a teljes működésre teszünk javaslatot, és akár specifikáljuk a feladatot.

Az eMagyarország hálózatnál például Az év honlapja különdíjjal jutalmazott weboldal csak következménye volt annak, hogy hónapokig a feladat márka- és marketingstratégiáján dolgoztunk a NIIFI részére. Az egyik hazai mobilszolgáltató részére úgy terveztük meg az autópálya- és mobilparkolás rendszerhez való csatlakozásukat, hogy annak feltételeinek nagy részét is ránk, és a piacon működő más szolgáltatók működésére bízták. Attól függően, hogy ügyfelünknek mi a célja weboldalával, javaslatokat teszünk arra, hogy az hogyan szolgálhatná őket, túlmutatva azon a kiöregedett fogalmon, hogy “internetes megjelenés”.

 

For our English speaking visitors

At emotions online agency our most important client base are international companies operating in Hungary, in the areas of health, energy and telecommunications, while equally serving successful local growing businesses in The United States of America, The Netherlands, Germany and Austria.

Emotions offers ideas, solutions and content. By IDEAS we mean: we provide our best advice for planning your online activity, help you describe your internet presence, inventing a website that is a tool to achieve your communication and business goals efficiently.

The agency has a video production division since 2009, which is now organized into an independent company, FunkyMedia Kft. (2012). We also had an online media division Bedia Online Media between 2009 and 2011, covering 3 million adviews a month over a network of the most successful blogs in Hungary.