Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Arculat tervezés és webdesign a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda számára

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda komplett arculat tervezésre kért fel minket, amely magában foglalta offline grafikai anyagok (névjegy, levélpapír, mappa, boríték, jegyzettömb, üdvözlőkártya) megtervezését, valamint természetesen a weboldal megújítását is.

Munkánk egy kezdeti megbeszéléssel indult, ahol az ügyvédi iroda döntéshozói felfedték elképzeléseiket, mi pedig tanácsokat adtunk, hogy a korszerű és hatékony megoldásokat alapul véve milyen irányban lenne érdemes gondolkodni.

Ezt követte a projekt talán leghosszabban elhúzódó, ugyanakkor alapvető fázisa: egy megnyerő logó elkészítése. Több oldalnyi tervet is leadtunk, különböző ikonokkal és szövegstílussal, amelyből végül sikerült kiválasztani a legmegfelelőbbet.

A projekt következő fázisaként egyszerre indulhatott el a munka a grafikai anyagok arculatának és a webdesign megtervezésén. Természetesen fontos volt, hogy ezek összhangban legyenek egymással, így a kollégák szoros együttműködésének köszönhetően megszülettek az offline grafikai és webes tervek, amelyeket a Megrendelőnek is elküldtünk. Néhány apróbb változtatást elvégezve a tervek elfogadásra kerültek, így elkezdődhetett a kivitelezés.

A honlap készítés során egy kicsit eltértünk a korábbi projektek során alkalmazott munkafolyamatoktól. Ez nem a tartalomkezelő rendszer megváltoztatását jelentette, – az ügyvédi iroda új weboldalát is WordPress alapokra helyeztük – hanem azt, hogy első lépésként a tartalom feltöltésével foglalkoztunk. Ezt követte a webes grafikai tervek gyakorlatba való átültetése, a honlap kinézetéért felelős sablonfájlok létrehozása. Nagy hangsúlyt kaptak a böngészőfüggetlen megoldások, tehát, hogy az elkészült weboldal ugyanúgy nézzen ki minden gyakorta használt böngészőben.

Az elkészült weboldal és grafikai anyagok a projekt utolsó lépéseként a legjobb hatás elérése érdekében egyszerre lett átadva a Megrendelőnek.

Képek az elkészült webes arculatról és weboldalról

Tovább az elkészített honlapra

This entry was posted on péntek, június 22nd, 2012 at 09:41 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.