Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Arculattervezés – webdesign és webáruház, üzleti weboldal készítés a Digistreet.hu részére

Webdesign tervezés és webáruház, üzleti weboldal készítés a Digistreet.hu számára

A Digistreet.hu csapata műszaki cikkek, elsősorban számítógépek és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Az emotions Online Ügynökséget a következő feladatok elvégzésével látták el:

  • Online értékesítési tevékenységet támogató webdesign, honlap arculat kialakítása
  • A webdesign átültetése a gyakorlatba,  jól működő webáruház, üzleti weboldal készítés
  • Komplex online kommunikáció megvalósítása, termék adatlapok, a területet érintő fontosabb hírek, tesztek feltöltésén keresztül
  • Előkelő Google keresési pozíciók elérése érdekében elvégzett honlap optimalizálás

Az értékesítési tevékenységet támogató webdesign kialakítása

A Digistreet webdesign kialakítása során a megrendelő kérésének megfelelően az értékesítés támogatását tartottuk szem előtt. Ennek megfelelően az online arculat (webdesign) kialakításakor fontosnak tartottuk azt, hogy a megrendelési folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, az oldalra érkező látogató pedig már elsőre megtalálhassa a vásárlás lebonyolításához és a webáruház használatához szükséges minden fontos információt. Ezért ezek a weboldal központi részén, egy felső panelen kaptak helyet. A főoldalon olyan központi területeket (dobozokat) helyeztünk el, amelyeknek célja a látogató vásárlásra ösztönzésre. Ilyenek megjelenő tesztek, hírek, kiemelt ajánlatok és a fejlécben futó hirdetés. Ezek kiemelt fontossággal bírnak, ezt a webdesign is jól tükrözi, hiszen ezek a területek el a többitől eltérő színezést is kaptak, hogy jobban kitűnjenek. Az oldalsó panelen további vásárlásra motiváló, kiemelt dobozok találhatóak, ilyenek a kapcsolódó és utoljára megtekintett termékek. A webdesign kialakítása során ezek is hangsúlyosabb színezést kaptak. Mint minden egyes projektünk esetén, itt is törekedtünk arra, hogy az elkészült webdesign, illetve weboldal ugyanolyan jól nézzen ki a leggyakrabban használt böngészőkben

 

Webdesign készítés  - Digistreet.hu

Webdesign készítés a Digistreet.hu számára

 

A webdesign átültetése a gyakorlatba, jól működő üzleti weboldal készítés

A webdesign elkészülte után jöhetett a következő lépés,  a weboldal készítés. A készülő honlap motorjául ismét a WordPress tartalomkezelő rendszert választottuk, hiszen tudtuk azt, egyszerűbb weblapok működtetésén túl összetettebb webáruházak működtetésére is kiválóan alkalmas. A weboldal készítés első lépése a látványtervek WordPress sablon fájlba való átkonvertálása volt, ezután következhetett a weboldal kód megírása, ezzel együtt a plusz funkciók beépítése. A Digistreet weboldalának készítése során kiemelten figyeltünk arra, hogy 1-1 termék több helyről is elérhető legyen, ezért került beépítésre a továbbfejlesztett belső kereső és címkefelhő. Minden egyes termék adatlaphoz ajánlott termékek is kapcsolódnak, ezzel elősegítve az értékesítési folyamatot. A megrendelési folyamat egyszerű és gyors, ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációs űrlapot kell kitölteni. Nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy a felhasználók rugalmasan módosíthassanak választásukon a rendelési folyamat végig. Természetesen integrálásra került a Facebook modul is, hiszen jól tudjuk azt, hogy ma már ez is a weboldal készítés szerves részét képezi.

 

Digistreet.hu - Weboldal készítés

Weboldal készítés a Digistreet.hu számára

 

Előkelő Google keresési pozíciók elérése érdekében elvégzett honlap optimalizálás

Manapság sokat hallhatunk a honlap optimalizálás témaköréről, fontos terület lett. Ez érthető is, hiszen semmit sem ér egy jól felépített, és kellemesen kinéző honlap, ha nem érkeznek rá látogatók.  A  honlap optimalizálás egy hosszú távú tevékenység, amelynek lényege, hogy “elhitessük” a szabad szavas keresőkkel (Magyarországon elsősorban a Google-lel, hiszen a keresések több, mint 90%-a ezen a keresőmotoron történik) azt, hogy adott kulcsszavakra leginkább témába illő a honlapunk.  Erre azért van szükség, mert a legtöbb interneten böngésző alap beállításokban (keresés a teljes weben) nem néz meg 3 találati oldalnál (SERP) többet.  Az első találati oldal ezek közül elviszi a keresések durván 70%-át,  míg a második találati oldalra már csak körülbelül 20%., a harmadikra pedig 10% jut. A honlap optimalizálási tevékenység eredményeként minőségi, az adott téma/termék/szolgáltatás iránt érdeklődő látogatókat szerezhetünk. Ez egy hatékony webdesign, ergonomikus weboldal és természetesen egy eladható termék/szolgáltatás megléte mellett konverziókhoz vezethet. A Digistreet esetében a honlap optimalizálási tevékenységünk még az elején jár, de már így is fel tudunk mutatni jelentős eredményeket, főleg azt figyelembe véve, hogy egy alig másfél éves oldalról van szó.

A digistreet.hu számítástechnikai webáruház kiváló példa arra, hogy egy jól optimalizált oldalnak nem szükséges több évesnek lenni ahhoz, hogy látogatókat szerezzen. Elég, ha a cikkek jól vannak felépítve, informatívak és a látogatók számára (is) hasznos információkat hordoznak.

A weboldal megtekintése

Képgaléria – Webdesign tervezés, weboldal készítés, honlap optimalizálás

This entry was posted on hétfő, április 4th, 2011 at 16:05 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.