Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Astra Zeneca kvízjáték és DVD készítés

Egy kiállításra, az Astra Zeneca gyógyszercég részére készítettük el egy a bipoláris betegség kezelésére gyártott gyógyszer termékismertető kvízjátékát. A játékban kvízkérdésekkel teszteltük az orvosok tudását a szkizofrénia és a bipoláris betegség tüneteiről, interaktív érintőképernyős monitoron, a kvíz mellett flash animációkkal és animált üzenetekkel, grafikonokkal informáltuk őket a gyógyszer tulajdonságairól. A kvízkérdéseket összegeztük és a játékosokat rangsoroltuk. A interaktív kvízjátékok jól alkalmazhatók kiállítások termékpromóciójára, vagy ott, ahol a termék vagy szolgáltatás széles körű megismertetése mellett a szórakoztatás is fontos. Ebben a játékos formában könnyebben rögzül a termék neve, felhasználási területe, az látogatók szívesebben választatnak egy olyan terméket, amelyet ilyen formában ismerhetnek meg. A kvízjátékhoz tartozott egy komplett DVD film készítés is, amelyben három szereplő interjú formájában beszél betegségének körülményeiről. A DVD filmet angol nyelvű tömörített fájlformátumból alakítottuk át DVD-re, amelyhez a magyar feliratozást, és annak időzítését is elkészítettük. Az interjúk közé zenei aláfestéssel flash animációt is készítettünk, amelyben az érdeklődők jobban megismerhették a gyógyszer alkalmazását és annak felhasználási területét.

This entry was posted on péntek, február 19th, 2010 at 09:40 and is filed under Referenciák, Twitter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.