Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Beflex csoport vállalati weboldal

web-beflexA teljes Beflex csoportot (Beflex Grafika, Beflex Signage, Beflex Solutions) bemutató vállalati weboldalt a korábbi oldal mintájára terveztük újra. A piacvezető nyomtatással és displayekkel foglalkozó cég mintegy 80 aloldalát töltöttük fel három nyelven, az eredeti funkciókat újakkal bővítettük, a WordPress áttekinthető admin felületét biztosítva megrendelőnknek, amelynek használatát a cég több munkatársa gyorsan elsajátította. A felújított dizájn és a kezelhetőbb tartalom mellett feladat volt a részletes keresőoptimalizálás részeként az oldalt Google barát forráskódra átültetni, és megszüntetni a korábbi fölösleges Flash-ben tárolt szöveges tartalmat. Az oldal látogatottsága – megtartva a korábbi trendeket – már a feltöltés utáni első hétben kétszeresére nőtt. Az oldal elkészültekor megbízást kaptunk a szintén WordPressre épülő beflexdesign.com microsite elkészítésére. A beflex.hu megtekintése

This entry was posted on kedd, október 13th, 2009 at 09:56 and is filed under Referenciák, Twitter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.