Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Díjnyertes kormányzati portál WordPress alapon: eMagyarország.hu

2014-ben az eMagyarország Hálózat számára hónapokon át márka-stratégiai és marketing-stratégiai elemzést, és marketing-feladatok megvalósítását végeztük. Ennek során elemeztük az általuk üzemeltetett portált is, és elektronikusan elérhető célcsoportjaik motivációinak megértése mellett javaslatot tettünk egy háromféle layoutot mutató honlapra, valamint néhány javítandó technikai hiányosság kiküszöbölésére. A javaslatot egy új megrendelés követte, és ugyanebben az évben később élesíthettük az új eMagyarorszag.hu oldalt, amelyre több mint 500 cikket importáltunk egy robottal, egy kezdők számára lépésenként segítő “tutorial template”-et találtunk ki, a szervezet közel 1500 tanácsadója számára zárt belső felületet alakítottunk ki, és nem utolsó sorban vakok és gyengénlátók számára, valamint mobiltelefonos és tabletes megjelenítéshez is optimalizáltuk az oldalt. 2014-ben ügyfelünk “Az Év Honlapja” pályázaton a kormányzati kategória különdíját kapta meg a portálért a Magyar Marketing Szövetségtől.

Képek az elkészült WordPress weboldalról

Tovább az elkészült weboldalra »

This entry was posted on csütörtök, február 5th, 2015 at 10:00 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.