Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Webdesign és WordPress weboldal készítés – Euro Office

Az Euro Office Kft. vezetősége már régóta szerette volna elavult weboldalát megújítani. A cél egy olyan weblap elkészítése volt, amely azon túl, hogy  könnyen áttekinthetően és ízlésesen mutatja be cég tevékenységét természetesen alkalmas a látogató konverziójának elősegítésére (kapcsolatfelvétel) is.

Fontos szempont volt az is, hogy a tartalmak később tetszőlegesen módosíthatóak, bővíthetőek legyenek és mindemellett a weboldal egy olyan rendszerre épüljön, amely a látogatói igényeken túl a keresők “szempontjait” is figyelembe veszi.

Ennek értelmében ismét bátran javasolhattunk a WordPress tartalomkezelő rendszert a készülő weboldal alapjául. Az alap rendszert az igények teljes körű lefedéséhez csak pár bővítménnyel (többek között: galériakezelő, kapcsolatfelvételi űrlap) kellett kiegészítenünk.

Úgy gondoljuk, hogy a végeredmény a 21. századi webdesignnak és szerkezetnek köszönhetően meglehetősen megnyerő lett, de a szavak helyett “beszéljenek” inkább a képek:

Képek a weboldalról

Az elkészült weblap megtekintése »

This entry was posted on szerda, február 19th, 2014 at 19:13 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.