Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Esélykvíz: kommunikációs kampány támogatása WordPress weboldallal

A toleranciát és az esélyegyenlőséget támogató kommunikációs kampány célja, hogy ne konzerv-véleményeket mutassunk fel bizonyos, több odafigyelést igénylő szituációkban, hanem gondoljuk, és érezzük át az adott helyzetet. Ehhez azt javasoltuk, hogy a megrendelő által igényelt kvízjátékot korcsoportonként egészítsük ki a felvázolt szituációkat illusztráló képregény kockákkal, és ezeket – minimálisan, és még gazdaságosan – mozgassuk is meg. Az animációk, a grafikák, a színezés, a sitebuild és a programozás külön asztalon készültek, a valóban személyre szabott, és a válaszoktól, eredményektől is függő Facebook-megosztások kedvéért pedig Facebook Connect API-t használtunk. Így a látogató egy alkalommal hozzájárul, hogy testre szabjuk részére a megosztást, és a Facebook feltételeivel egyeztetve egy kényelmes megosztógombot helyeztünk el, amely megírja, illusztrálja a felhasználó helyett a posztot egyetlen kattintás után. Ez hasonló elven működik ahhoz, ahogy a KÖKI Terminál nyereményjátékait vezérlő program.

Képek az elkészült honlapról

Tovább az elkészült honlapra »

This entry was posted on csütörtök, október 30th, 2014 at 10:00 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.