Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Franklin Covey WordPress weboldal megújítás

Az FC-Pannon, a Sämling Solution és az Improvers Group 2010 óta 6 különböző domainre készíttetett velünk különböző célú portálokat. Ezek közül az első volt a Franklin Covey tréningekhez tartozó magyar oldal, amelyet az akkori amerikai alapján készítettünk el, csak WordPress alapra. 2014-ben az azóta megújult amerikai mintaoldalhoz igazítottuk a magyar weboldalt, tartalmi változtatásokkal, és a hazai piac miatti különbségeket figyelembe véve. Eközben a meglévő, érdeklődők adatait gyűjtő különböző tesztek, háttéranyagok, tréning-jelentkezés funkciók továbbra is használhatók maradtak, a weboldal cseréje sem tartalmi, sem funkcionalitás-vesztéssel nem járt, hiszen ugyanazt a szoftvert tartottuk meg, csak a rá rétegezett látványt változtattuk meg. Ez az egyik előnye annak, ha már évek óta WordPress alapú oldalunk van.

Képek az elkészült weboldalról

Tovább a weboldalra »

This entry was posted on kedd, szeptember 16th, 2014 at 10:28 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.