Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Honlapdesign készítése a Don Papa Pizzériának

A Don Papa Pizzéria vezetősége úgy gondolta, hogy ínycsiklandozó pizzáit, illetve ételeit egy modern weboldalon is bemutatnák, illetve elérhetővé tennék az érdeklődőknek. Az emotions csapatát a weblap design elkészítésével bízták meg, a honlap programozását nem mi végeztük. A terv központi részét egy régi faasztal grafikája foglalja el, amely már önmagában is felidézheti a látogatóban a nyári pizzázások hangulatát. Ezt tovább erősítik a pizzákról, illetve főételekről készített képek és a főoldal képes kiemelt ajánlatai is. Mivel a mobilról való látogatások száma folyamatosan növekszik, így a megrendelő külön kérte, hogy készítsünk egy Androidra optimalizált design tervet is, amely a szintén megtekinthető az alábbi képgalériában:

This entry was posted on csütörtök, június 27th, 2013 at 12:20 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.