Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Honlapkészítés a Franklin Covey számára

A Franklin Covey a szervezeti és egyéni eredményesség fejlesztését célzó képzési programokkal és az eredményességet mérő eszközök biztosításával szolgálja egyéni és vállalati ügyfeleit. Feladatunk volt az amerikai oldal arculatának megtartása, annak felépítése, emellett a Bennem rejlő vezetőről szóló microsite elkészítése is, melynek látványa más, mint az főoldal, mégis annak szerves részét képezi. Többféle technológiát ötvöztünk, a dinamikus tartalmat javascript megoldásokkal tettük egyedivé, de hírlevél feliratkozást is beleépítettünk a weboldalba.

a weboldal megtekintése

This entry was posted on hétfő, augusztus 9th, 2010 at 14:57 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.