Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

LML Magyarország arculati terv és honlapkészítés

Újabb referenciával gazdagodtunk, a retro olasz robogók és kiegészítők forgalmazásával foglakozó LML Magyarország az emotions csapatát kérte fel weboldala elkészítésére. A webdesign létrehozása viszonylag egyszerű volt, hiszen a megrendelő a nemzetközi partner honlapjával teljesen egyező kinézetű és funkcionalitású honlapot szeretett volna kézhez kapni. A terveken bemutatott arculati terv a pontos elképzeléseknek köszönhetően gyorsan elfogadásra került, így elkezdhettük a weboldal készítésének folyamatát. Eddigi projektjeinkhez hasonlóan ismét a sablonfájlok böngészőfüggetlen létrehozásával indítottunk, ezt követte a szükséges bővítmények telepítése és konfigurálása. Végül a szöveges és képi tartalom felöltése és a megrendelő igényei szerinti formázása következett, ez tette ki honlap készítés jelentős részét. A projekt záró lépéseként bemutattuk az LML Magyarország kijelölt munkatársainak a WordPress tartalomkezelő rendszer használatát, hogy később saját maguk fejleszthessék online tartalmukat.

Képek az LML Magyarország elkészült weboldaláról

Tovább az elkészített honlapra

This entry was posted on csütörtök, szeptember 6th, 2012 at 09:43 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.