Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Nőgyógyász honlap készítés, webdesign a Bayer Hungária Kft-nek

Állandó partnerünk, a Bayer Hungária Kft. nőgyógyász sablon oldalak webdesignjának megtervezésével és a WordPress honlap elkészítésével bízott meg minket. Külön kérték, hogy a választható webgrafikák között elegáns, modern és “csajos” stílusú is legyen.

A kész honlapra egy időpont foglalási modul is került, ahol az adott nőgyógyász saját maga menedzselheti rendelési idejét és annak beosztását. A látogatók a foglalhatnak az előre definiált időintervallumban időpontot, amiről visszaigazoló e-mailt is kapnak. A doktor pedig előre beállíthatja mikor szeretne betegeket fogadni, egy-egy foglalást is törölhet a rendszerből, sőt ki is nyomtatja az adott napra vonatkozó időbeosztását.

Képek a webdesignról és az elkészített honlapról

Tovább az elkészült honlapra

This entry was posted on csütörtök, március 8th, 2012 at 12:52 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.