Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Radnóti másképp: WordPress website rendezvényhez

Radnóti Miklós halálának 70-edik évfordulójára a Slam Poetry Budapest, a GNM Színitanoda, Akkezdet Phiai, a BeatKOHO, és több további művész közreműködésével az Akváriumban egy emlékműsor készült. A teltházas eseményhez a programokat, a fellépő slammerek különböző tartalmait kellett összeállítani. A honlap tartalmát, felépítését mi javasoltuk, és a szóróanyagok látványtervéhez igazodva készítettük el a dizájnt. Ezt követően megfelelően kategorizált, a fellépőkhöz kapcsolódó különböző videóanyagokkal töltöttük fel, hogy a látogató mind a költő életéről, mind a rendezvényről, mind a kapcsolódó nevekről első kézből kapjon információt.

Képek az elkészült honlapról

Tovább az elkészült honlapra »

This entry was posted on vasárnap, november 9th, 2014 at 10:00 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.