Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Silcom vállalati weboldal készítés

Silcom weboldal design és WordPress tartalomkezelő rendszer

A Silcom Kft-vel való kapcsolatunk több, mint 7 évre nyúlik vissza. Az akkori trendeknek megfelelően flash formátumba helyeztük az oldal működését. Némi egyeztetés után végre sikerült az iroda és lakásbútorokkal foglalkozó céget meggyőzni a wordpress CMS rendszer használatának helyességéről.  A többszáz olasz és egyéb neves gyártók által készített bútorokat olyan ízléses formába öntöttük, hogy az a legszigorúbb HTML szabványoknak is megfelel, mégis fontos szempont volt a design és a kezelhetőség. A látogatottság az emotions Kft. által használt WordPress weboldal miatt már az első héten több, mint 200%-kal nőtt. Az oldal többnyelvű tartalomkezelővel, önálló galéria feltöltő modullal, RSS olvasóval és teljes adminisztrációs felülettel rendelkezik. A honlap optimalizálással és a WordPress rendszer integrálásával rengeteg eddig ki nem használt funkció nyílt meg a Silcom kft munkatársai előtt, akik a tartalmat önállóan kezelhetik: híreket, új bejegyzéseket és fotókat tölthetnek fel bármely bútor kategóriába rendszerezve azokat.

A keresési találatok kategóriánként rendszereződnek, egyedi nézetben. A termékcsoportokban volt olyan, ahol nem fért el jobb oldalon a lista, ehhez egyedi javascript megoldást fejlesztettünk, amit a felvitt bútorok számától a függően görgethető, sőt megjegyzi és ki is jelzi éppen melyik terméken állunk a listában.

A honlap tartalomfeltöltését is cégünk végezte, testre szabott modul alkalmazásával, így megrendelőnknek csak az volt a feladata, hogy a termékneveket és leírásokat egy excel fájlba rendszerezze. Ezzel ismét bebizonyítottuk, hogy a WordPress nemcsak blogolásra alkalmas, hanem cégek nagy mennyiségű adatainak katalogizálására, cégbemutatkozó anyagok weben történő bemutatására is.

a weboldal megtekintése

This entry was posted on kedd, február 2nd, 2010 at 13:42 and is filed under Referenciák, Twitter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.