Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Szécsényi és társai ügyvédi társulás arculat és webdesign

Az arculattervezés egyrészt hálás, másrészt nehéz és felelősségteljes feladat. Egy jó logó olyan, mint egy találkozóra alkalomhoz illő öltözet: az első benyomás mindent meghatároz. A logó megtervezése után ki kellett alakítanunk a névjegy, levélpapír és a weboldal megtervezését is, mindennek összhangban kell lenni. Az ügyvédi iroda filozófiája, hogy az ügyfelek családias légkörben, egy professzionális és elkötelezett csapat kezében érezzék magukat.

A weboldal sem a sablon szerint készült. Az ügyvédekről a kötelező önéletrajzon kívül személyes információkat is megtudhatunk, mindenkiről egy profi fotós segítségével a személyiségéhez leginkább illő fénykép készült, az intim csapatkép pedig csak erősíti a családias légkör benyomását. Ezt bővíti ki az újdonságok menüpont is, ahol az ügyvédi iroda a jogi változásokat naprakészen igyekszik az ügyfeleknek bemutatni. A publikációk részben bemutatják mennyire felkészült és profi csapat várja a leendő és meglévő ügyfeleket. Végül megismerhetjük a Jogi nyilatkozatot is, amely humoros formában állít görbe tükröt a száraz és hivatalos, már minden weboldalon kötelező Legal Disclaimer elé.

a weboldal megtekintése

This entry was posted on hétfő, február 22nd, 2010 at 09:32 and is filed under Referenciák, Twitter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.