Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Vista Plus Offiices Budapest WordPress honlapkészítés

Az irodák bérbeadásával, virtuális irodák, tárgyalók kiadásával foglalkozó Vista Plus Offices megújult weboldalát is mi készítettük. A projekt első lépéseként személyes találkozó keretében egyeztettünk a megrendelővel. Ennek eredményeként képet kaphattunk arról, hogy nagy vonalakban milyen elképzelések vannak a webdesign és a honlap funkciók tekintetében. Miután erről többet megtudtunk elkészítettük a Vista Plus Offices arculati tervét, amelyet egy következő megbeszélés alkalmával prezentáltunk a megrendelő képviselőjének. Pár kisebb módosítási kérés után nekiláthattunk az oldal kinézetét leíró sablonfájlok létrehozásának, amelyet a szükséges WordPress bővítmények telepítése és konfigurálása követett. A projekt utolsó fázisaként feltöltöttük a kezdeti tartalmat és a keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével finomítottunk a kész weboldal egyes részein a jobb Google megtalálhatóság és az ebből eredő nagyobb látogatottság érdekében.

Képek a Vista Plus Offices elkészített weboldaláról

Tovább a Vista Plus Offices elkészült weboldalára »

This entry was posted on szerda, február 27th, 2013 at 11:49 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.