Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Webdesign és honlap készítés a VBE Bionergy Europe Kft-nek

A VBE Bionergy Europe Kft. 2009-ben jelent meg a magyar piacon, a vállalat fő küldetése, hogy olyan alternatív energiaforrásokat találjanak és népszerűsítsenek, amelyek nincsenek negatív hatással a Föld ökoszisztémájára és természetes energiahordozóira. A vállalat online környezetben is szerette volna bemutatni megoldásait, a webdesign és a honlap elkészítésével minket bíztak meg.

A webdesign készítés a logó arculatának megtervezésével indult, több látványtervet is készítettünk, amelyek közül végül a zöld vízcsepp forma és cégnév kombináció nyerte el a megrendelő tetszését. Az oldal kialakításával kapcsolatban még az volt a kérés, hogy legyen letisztult a külső megjelenés, amelyhez kevés mozgás társuljon.  A cél egy portfólió szerű weboldal létrehozása volt, amelyhez kevés tartalom kapcsolódik és inkább a bemutatás a lényege, mint a folyamatos frissítés.

A webdesign tervvel már elsőre sikerült eltalálnunk a megrendelő elképzeléseit, így elkezdődhetett a honlap készítési fázis.

Ennek első lépéseként a tárhelyre töltöttük a WordPress ingyenes tartalomkezelő rendszerének legújabb változatát, majd létrehoztuk a külső megjelenítésért felelős sablont. Ezt követte a menüstruktúra kialakítása és az egyes funkciók működtetéséért felelős bővítmények telepítése és testreszabása. A weboldal készítés utolsó lépéseként feltöltöttük a kézhez kapott tartalmat, így a honlap elnyerte végleges formáját. Mivel jelentkezett rá igény, így egy későbbi alkalommal a megrendelőnek egy rövid oktatás keretében be is mutattuk a tartalomkezelő rendszer működését, hogy a későbbiekben a tartalmi részt már önmaguk tudják frissíteni és személyre szabni.

Képek a VBE Bioenergy Europe elkészített weboldaláról

Tovább az elkészült honlapra

This entry was posted on kedd, február 7th, 2012 at 10:49 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.