Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Webdesign és rendezvény honlap készítése – Mediterrán Kft.

A Mediterrán Kft. tetőcserepek, valamint a tető szakszerű befedéséhez szükséges kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat. Új gyáruk megnyitása alkalmából minket kértek fel a megnyitó, regisztrációhoz kötött, többnyelvű weboldalának megtervezésére és elkészítésére.

A webdesign megtervezéséhez azt az útmutatást kaptuk, hogy a rendezvény weboldala színvilágában és kialakításában hasonlítson a gyár központi honlapjára és lehetőség szerint legyen egy vágott szalagszerűség a tetején, amely pedig jól beleillik majd a nyomtatott meghívók arculatába. A webdesign néhány kisebb változtatással (legyenek kicsit kisebbek a betűk, kicsit világosabb árnyalatú a bordó) gyorsan, pár nap alatt elfogadásra került, így megkezdődhetett az éles weboldal kialakítása.

Webdesign és rendezvény weboldal készítés -  Mediterrán Kft.

Mint minden projekt esetében a honlap elkészítésének első lépése azon sablonfájlok létrehozása volt, amelyek majd a weboldal külső megjelenítéséért felelnek. Ezt követte a plusz funkciók működtetéséért felelős bővítmények telepítése és testreszabása.  Ezek közül legfontosabb talán a beléptetési modul, amely a regisztráltaknak csak az adott napi rendezvényhez kapcsolódó információkhoz ad hozzáférést. A weboldal készítés utolsó fázisaként a többnyelvű (magyar, román és horvát) tartalom került feltöltésre, ahol külön kérés volt, hogy minden egyes tartalmi részhez tartozzon valami kis illusztráció is.

 Webdesign és honlap készítés - Mediterrán Kft.

This entry was posted on hétfő, február 20th, 2012 at 12:01 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.