Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Wordpess honlap készítés az Axeleranak

A brazil piacra lépést segítő, a térségben új üzlet nyitását támogató Axelera webes megjelenése is csapatunk munkájának eredménye. Az emotions Online Ügynökség feladata ebben a projektben a meglévő látványtervek alapján a WordPress honlap elkészítése, valamint a többnyelvű tartalom feltöltése volt.

A honlap készítés első lépéseként a WordPress legfrissebb verzióját telepítettük a megrendelő tárhelyére. Új és állandó ügyfeleinknél is törekszünk arra, hogy a tartalomkezelő rendszer legújabb verzióját telepítsük, hiszen ezekben mindig javításra kerül 1-1 biztonsági rés, így megbízhatóbb a működésük. Következő fázisként a weboldal külsejét meghatározó, úgynevezett sablonfájlt hoztuk létre a kézhez kapott látványtervek alapján. Mindig a böngészőfüggetlen megoldásokat részesítjük előnyben, amelynek lényege, hogy az elkészült honlap kifogástalanul nézzen ki minden gyakorta használt böngészőben. Ezután a szükséges bővítményeket telepítettük, a honlap készítés utolsó lépéseként pedig a többnyelvű, főként szöveges tartalmat töltöttük fel.

Képek az elkészített honlapról

Tovább az Axelera elkészült honlapjára

This entry was posted on hétfő, március 12th, 2012 at 12:11 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.