Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

WordPress hírportál készítése – Aquamarine

Ez a fejlesztés egy online újság, avagy vízisportokkal kapcsolatos hírportál indítását tűzte ki célként. Az aquamarine.hu részben cégünk saját projektje. Az ötletgazda kész logótervvel, és a rovatokhoz kapcsolódó elképzelésekkel érkezett, ehhez alakítottunk ki webdizájnt, amely betű-és képméreteit illetően korszerű, de mégis helyet ad szabványos méretű bannereknek.

A portál alapja ez esetben is WordPress, amihez minden esetben egyedi theme-et készítünk, és saját fejlesztésű egyszerű szoftverekkel egészítjük ki. Ehhez az oldalhoz egy apróhirdetés feladás- és keresés modul készült, ajax/flash képfeltöltéssel, automatikusan átméretezett thumbnailekkel, hirdetéskategorizálással. Értelemszerűen ehhez online regisztráció, adatmódosítás, elfelejtett jelszó funkció párosul, egyedi email sablonnal, és a feladott hirdetés adatai is részben módosíthatók a frontenden a felhasználó által, azaz nem csak az oldal adminisztrátorai tudják ezt a WordPress saját felületén szerkeszteni, hanem ahogy mindig, azokhoz a funkciókhoz, amely a látogatót érinti, és nem az üzemeltetőt, a dizájnba illeszkedő, esztétikus funkciót készítettünk.

Ezen kívül az admin felületről kezelhetők a bannerkódok a különböző pozíciókban, a sales house vagy médiaügynökség által küldött bannerkódokat egy áttekinthető felületre kell bemásolni, nem forráskódba. Alapelvünk az, hogy nem fejlesztünk olyan szoftvert feleslegesen, amit valaki már megírt, elérhető, vagy megvásárolható, ugyanakkor egy weboldal látogatóját nem tereljük be a “backoffice”-ba, a hátsó kis irodának megfeleltethető admin felületre, ha csak 2-3 dolgot kell tudjon elintézni. Ilyenkor megépítjük neki azt a szép környezetet, a megszokott dizájnnal, ahol azt a felületet el tudja végezni, éppen úgy, ahogy egy jó hangulatú étterem vendégei sem a konyhán esznek. Az aquamarine 2014. áprilisi indulása utáni első 5 hónapban több, mint 400 cikkel gazdagodott, és az első szezon végén a tapasztalatokat figyelembe véve és a felület értékesítését támogatva végeztünk néhány funkcionális ráncfelvarrást, hogy az üzemeltetés könnyebb legyen, a tartalmat pedig jobb élmény legyen fogyasztani.

Képek a weboldalról

Tovább az elkészült weblapra »

This entry was posted on kedd, április 1st, 2014 at 10:00 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.