Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

WordPress honlap készítés, webdisign – REVO Timber

A REVO Timber ausztráliai új vállalkozás, amely minőségi alapanyagok használata mellett a három klasszikus valódi fa padlólap termékvonal mellett egy új, forradalmi parketta megoldást kíván bevezetni, ehhez gyártóval, és lakásokat nagy számban kivitelező nagyvállalati megrendelővel is rendelkezik. Az új termék bevezetéséig a feladat egy informatív weboldal létrehozása volt, amely:
  1. a meglévő logóhoz illeszkedik,
  2. pontosan annyit mond, amennyit kell,
  3. az új terméktípus indításáról értesülni kívánók e-mail címeit hírlevél modulban gyűjti
  4. valamilyen tartalmi elemmel vagy funkcióval megkülönbözteti magát a változatlan tartalmú, unalmas, névjegy-szerű honlapoktól .

Miután a termékekről fotók kerültek fel, az utolsó pontra azt a javaslatot tettük, hogy a termékek közül választhasson ki bármennyit a látogató, és egy “összehasonlító oldal”-ra tudja továbbvinni, ahol egy általános lakásbelsőt ábrázoló fotón egymás mellé mérheti a kiválasztott parkettamintákat.

Ezen kívül ezt a háttérképet cserélhesse le saját fotójára, amihez AJAX képfeltöltést használtunk (Uploadify).

Reszponzív sitebuild és mobilnézet nem tartozik az oldalhoz, ahogy évek óta minden weboldalunk, egy okostelefonos böngészőben azonosan jelenik meg a tartalom, azonban igény volt arra, hogy iPad Minin jól működjön az oldal, mert a tulajdonos ezzel prezentálja a termékeit.

Ennek érdekében néhány jellemző érintőképernyős gesztust külön érzékel a honlap, ha azt mobiltelefonról nézik, továbbá egy külön használati utasítás jelenik meg iPhone/iPad készüléken az összehasonlító funkcióhoz, hiszen ezeken a fájlfeltöltés nem érhető el a böngészőkből, és külön gyors használati utasítás jelenik meg minden más eszközön.

A termékminták az összehasonlítás közben drag & drop módszerrel átrendezhetők, ez mind Android, mind iOS készülékeket azonosan működik, és természetesen desktop változatban (számítógépről megtekintve) is ugyanúgy használható.

Természetesen a weboldal tartalmának kezelését ezúttal is a WordPress teszi lehetővé, amit mint külföldi ügyfeleinknél általában, angol nyelven telepítettünk, hogy ne tartalmazzon sehol zavaró magyar nyelvű címkéket, hibaüzeneteket, vagy leírásokat, és a megrendelő bármely munkavállalója anyanyelvén használhassa.

Képek az elkészült weboldalról

Tovább az elkészült weblapra »

This entry was posted on kedd, február 25th, 2014 at 19:24 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.