Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

WordPress honlap készítése a Strikeoutstroke.hu számára

A Strikeoutstroke.hu a Bayer Hungária Kft. tematikus weboldala, amely a kezdeményezés céljait, illetve a pitvarfibrillációval és stroke-kal kapcsolatos tudnivalókat foglalja össze közérthető módon.

A weboldalhoz már kész látványtervet kaptunk, így az emotions Online Ügynökség feladata ebben a projektben a WordPress honlap elkészítése és a tartalom feltöltése volt. A honlap készítés során  először most is a külső megjelenítésért felelős sablon fájlt készítettük el ügyelve a böngészőfüggetlen kódrészletek alkalmazására. Ezt követte a szükséges bővítmények telepítése és testreszabása. Utólag telepített bővítmény látja el a galéria megjelenítését és a videók lejátszását is. Mivel a tervezett weboldalnak olyan menüpontja is volt, amely kizárólag orvosok számára lehetett elérhető, így következő lépésként a honlapra való beléptetést és regisztrációt oldottuk meg. A WordPress honlap készítés utolsó fázisaként a szöveges és multimédiás tartalom feltöltése valósult meg.

Képek az elkészített honlapról

Tovább az elkészült honlapra

This entry was posted on péntek, december 9th, 2011 at 10:46 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.