Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

WordPress webshop egyedi funkciókkal – Danzarte

Egy táncruhákat és -cipőket hosszú ideje forgalmazó vállalkozás fordult hozzánk azzal, hogy a tánchoz és a kapcsolódó életmódhoz illő képekkel díszített iPhone, iPad kiegészítőket, és nyomdai termékeket (képeslap, mágnes, füzet) szeretne forgalmazni, első körben webáruházat szeretnének angolul, németül, franciául, olaszul és oroszul. Cégünk egyedi weboldalak fejlesztésével foglalkozik, azért kötöttünk megállapodást, mert bár számtalan olcsó megoldás létezik webáruház indítására, ha valaki komoly üzlet benyomását szeretné kelteni, egyedi látványra van szüksége, megfelelő mennyiségű képpel, illusztrációval és kísérő információval szeretné ellátni a termékeket, saját maga választ fizetési megoldást, akár interfészre lehet szüksége meglévő vállalatirányítási rendszere felé, vagy onnan történő adatimportálásra. És nem utolsó sorban olyan layoutban szeretne részben a vállalkozásról megfelelő benyomást kelteni, valamint a termékeket kínálni, amely az adott terméktípus vásárlóinak lelki világához és információszükségletéhez igazodik, nem pedig egy olcsó, ám korlátozottan testre szabható áruházmotorhoz.

Áruházmotornak a wooCommerce áruházat használtuk. Ügyfelünk kérésének megfelelően utánajártunk, hogy a PayU kártyás fizető terminálja miképp építhető be, mivel ennek a regisztrációját és kártyaelfogadást tartották olyannak, amely nem akasztja meg a vásárlási folyamatot amúgy nem feltétlenül szükséges adatok bekérésével. Végül magunk fejlesztettünk a PayU technikai leírása alapján egy gatewayt, amely a PayU és a wooCommerce motorja közé ékelődik be.

A fejlesztés közben jó kapcsolat alakult ki, így végül a webáruház költségvetésével hasonló mértékben részt vettünk a termékek kialakításában, a látványtervek és a nyomdai tervek elkészítésében, a különböző termékvonalakat gyártó üzemek vagy nyomdák szakembereivel együttműködésben. Általában egy komolyabb weboldal esetén vízválasztó, hogy vagy többnyelvű portált, vagy egy nyelven működő webáruházat készítünk, itt azonban az elejétől fogva mindkettő igény volt, erre mi is külön figyelmet fordítottunk, és ügyfelünktől is valóban megkaptuk a megfelelő nyelvi támogatást, fordításokat. Általában elmondható, hogy egy tartalomban gazdag weboldal, amennyiben több nyelvű, ugyanannyi munkát kíván a megrendelő részéről a tartalmat illetően, mint amennyit a fejlesztés követel tőlünk – a danzarte.eu tulajdonosai ebben profi partnerek voltak ahhoz, hogy végül az áruház a megfelelő tartalommal elindulhasson.

Képek a WordPress weboldalról és webshopról

Tovább az elkészült weblapra »

This entry was posted on vasárnap, augusztus 10th, 2014 at 18:52 and is filed under Referenciák. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.