Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Szolgáltatások

Kinek ajánljuk? Az e-motions Kft. szoftvereivel rendezvényeinek, konferenciáinak szervezését áttekinthetőbbé teheti, emellett néhány termékünkkel olyan plusz szolgáltatásokat nyújthat vendégei, ügyfelei számára, amelyekkel meggyőzi őket arról, hogy innovatív, lépést tart a korral, és nekik érdemes lépést tartaniuk Önnel. Rendelkezésre állásunk a szoftverfejlesztés és a rendezvényinformatika területén nem korlátozódik egy-egy szakterületre: átfogó szolgáltatást nyújtunk, mindig a megfelelő szakemberek bevonásával, őket összefogva, és ezeknek a szolgáltatásoknak az irányítását egy kézben tartva.

Miben különbözünk? Elsősorban az Ön nyelvén értünk, és csak azután a sajátunkon. Nem kell megküzdenie a szaknyelvvel, és a számítástechnikai szakemberek akaratosságával. Úgy szeretünk elégedett ügyfeleket magunk mellett tudni, hogy a használhatóságot tartjuk fő szempontnak, azt, hogy ügyfeleink munkáját könnyebben elvégezhetővé, és eközben még értékesebbé tegyük. Büszkék vagyunk rá, hogy új megbízásaink túlnyomó részét meglévő ügyfeleink ajánlásai alapján, és visszatérő ügyfelektől kapjuk.