Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Elektronikus kvízjátékok

Az elmúlt 4 évben az elektronikus kvízjátékok és egyéb kiállítási szoftverek fejlesztése, valamint az ehhez szükséges számítógépek bérbeadása az e-motions Kft. egyik legfontosabb tevékenységévé vált. Ahogy az alapötlet is ügyfelünktől érkezett, a szoftvereket is teljes egészében megrendelőink igényei szerint alakítjuk ki. Mostanra több mint 50 különböző kvízjátékot és promóciós szoftvert adtunk át, és ennél is több alkalommal telepítettük és üzemeltettük az erre a célra bérbe adott számítógépeinken, az ország számos pontján, és külföldön egyaránt.

Mondja el cége üzenetét játékosan!

 • Kiállításokon, tömeges rendezvényeken egy vonzó képernyőhöz tartozó kihasználatlan billentyűzet mágnesként vonzza a látogatókat. A játékost nyereményakcióval, vagy azzal az elismeréssel kecsegtetve, hogy társai közül ő érte el a legjobb eredményt, játékos formában tájékoztathatjuk termékünk legfontosabb jellemzőiről.
 • Azért nagyon jó csalogató bármilyen promóciós szoftver, mert míg a rájuk vadászó értékesítőktől tartanak az emberek, addig a számítógéphez oda mernek menni. Miután már játékba kezdtek, nem utasítják vissza a standon dolgozó értékesítő közeledését.
 • A számítógépek, és egyéb technikai eszközök (plazma képernyők, robotlámpák, vetítés- és hangtechnika) az anyagi biztonság szimbólumai egy kiállításon, ahogy az üresen hagyott négyzetméterek, a szellős berendezés is megbízhatóságra, komoly háttérre utal. A nagy különbség az, hogy egy kvízjáték kifejlesztése és a hozzá tartozó technika bérlése jóval kevesebbe kerül, mint néhány plusz négyzetméter.

Amit csak a számítógép adhat hozzá

 • A számítógép ott van a standon nyitáskor, záráskor, és végigdolgozza az ebédszünetet. Mindenkire egyformán odafigyel.
 • A feltett kérdéseket és feladatokat azonnal kiértékeli, és az eredményeket későbbi elemzés céljára eltárolja.
 • Egyedülálló szolgáltatás, hogy egy kiállítási megjelenést követően pontosan megállapítható, mely kérdésekre érkezett a legtöbb rossz és legtöbb jó válasz. Ebből kiderül, melyek azok a fontos üzenetek, amelyek még nem rögzültek vásárlóiban!
 • Szintén egyedülálló képessége egy ilyen szoftvernek, hogy a kvízjátékok közben kérdőívet töltethet ki, azon keresztül piackutatást végezhet, amit ilyen formában sokkal inkább hajlandóak az emberek kitölteni, mint papíron. Ezeknek az adatoknak a későbbi elemzése új utat mutathat terméke népszerűsítésében.
  A papír alapú kutatással szemben itt irányíthatjuk, leköthetjük a válaszadót, elérhetjük, hogy a kérdőívet mindenki végig töltse ki. A kielemzésnél a friss válaszokhoz másodpercek alatt hozzájuthatunk, a papírok órákon át tartó, többszöri összesítése helyett.

Arculata kezünkben életre kel

 • A programozók legnagyobb hiányossága, hogy nem ügyelnek munkájuk külsejére, míg a grafikailag elfogadható alkotások általában tartalmilag szerények, ezért cégünk ajánlata nem egyszerűen szoftverfejlesztés. Nálunk évek óta ezt a két feladatot különböző szakemberek végzik. A programozást programozóra, a látványtervezést grafikusra bízzuk, munkájukat folyamatosan összhangban tartva. Az eredmény: a jól működő és mégis mutatós termék az asztali szoftverek között.
 • Termékének meglévő arculatát weboldal, szórólap, termék doboz, logó, fotók alapján Flash animációban új életre keltjük, és a kvízjáték közben ez folyamatosan egy élő keretet ad a képernyőnek. Így az éppen nem játszó érdeklődőkhöz és a játékoshoz egyszerre szólhatunk.

A szükséges eszközök bérlése

A fent leírt játékokhoz, és egyéb, rövid időre kitelepülő technikai szolgáltatásokhoz (helyszíni regisztráció, adatgyűjtés, ideiglenes internet kávézó kialakítása) számítógépeket és plazma képernyőket adunk bérbe. Kérjük, olvassa el a számítógépek bérléséről szóló hasonló rövid tájékoztatónkat!

Elektronikus kvízjátékok (PDF, 808kB)
Mi kell egy kvízjátékhoz? – adatlap (PDF, 159kB)
Teljes bemutatkozó anyagunk (PDF, 2,67MB)