Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Weboldal készítés

A weboldal készítést 1998-ban kezdtük. A trendek minden évben változnak, de a felhasználói igények is. Egy azonban nem: a weboldal fontos marketing eszköz minden vállalkozás számára. A használhatóság és a design egyaránt lényeges. A legfontosabb azonban, hogy weboldalán keresztül mintegy üzletkötő meggyőzze leendő ügyfelét, hogy az amit keres, arra Ön a legjobb partner árban, időben, tudásban, vagy mindegyikben. A honlapkészítés már egy jóval komplexebb feladat, mint 10 éve. Már nem csak arról van szó, hogy “legyen weboldalunk”, hanem arról, hogy a mai és az elkövetkezendő 2 év elvárásainak megfeleljen, használható, esztétikus, dinamikus legyen.

A keresők, de főleg a Google megjelenésével hatalmas verseny kezdődött a cégek között: ki kerül az első tízbe, mivel akit jól rangsorol a kereső, arra biztosan rákattint a felhasználó. Ez azonban sok szemponttól függ, így a mi vállunkra dupla teher hárul: nemcsak esztétikus, jól használható és innovatív, hanem olyan szabvány weboldalt kell készítenünk, amelyet nemcsak Ön és mi, hanem még a keresők is szeretnek. Ezért választottuk a nyílt forráskódú, WordPress tartalomkezelő rendszert, amely minden keresőmarketing szempontot figyelembe vesz, de ezzel együtt egy jól használható, dinamikusan fejlődő és könnyen fejleszthető webkettes rendszer, amellyel kevesebb pénzért, többet tudunk Önnek adni, ráadásul rövidebb idő alatt. Bizonyíték erre, hogy a WordPresst eddig 202 millió felhasználó használja világszerte. Amennyiben érdeklik a részletek, kérjük nézze át a WordPress tartalomkezelő oldalunkat, ahol minden információt megtalál arról, hogyan tudunk Önnek jó áron, nagy tudású weboldalt készíteni!