Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Adminisztrációs felület

Ne várjon másokra, frissítse weboldalát önállóan!

A WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével bejegyzéseit egy Microsoft Wordhöz hasonló felületen szerkesztheti. Képeket, videókat, linkeket (hivatkozásokat), sőt akár többoldalas Word szöveget is beszúrhat anélkül, hogy emiatt bárkit felhívjon. Az e-motions Online Ügynökség minden átadott weboldalhoz teljes körű dokumentációval hálálja meg bizalmát, kérésre pedig oktatást is tart cégénél, ahol minden kollégának megmutatjuk a WordPress kezelőfelületét, elmagyarázzuk annak működését, bemutatunk néhány trükköt, gyorsbillentyűt. Megmutatjuk hogyan tölthet fel weboldalára fotógalériát, vagy hogyan tudja weboldalát angol, német, vagy az Ön által választott nyelvet hozzáadni anélkül, hogy újra kifizetné az egész weboldal költségét egy weboldal készítőnek. Az adminisztrációs felületnek köszönhetően bármikor frissítheti weboldalát, az RSS csatornán keresztül pedig azonnal közzé is teheti.