Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Intelligens kereső

Aki keres, az talál.

Bizonyára Ön is találkozott már olyan weboldalakkal, ahol a keresés nem hozott találatot, vagy olyan hosszú listát adott ki, amiben minden volt, csak az nem, amit keresett. A WordPressbe integrált kereső már önmagában is sokat tud. Képes kategóriában, címkékben, bejegyzésekbe és oldalakban keresni. Mi azonban tovább tudjuk úgy fejleszteni a keresés találati listáját, hogy azt relevancia hányados alapján írja ki, vagyis a keresett szóhoz leginkább tartozó, vagy a szavakat legtöbbször tartalmazó bejegyzések, oldalak következzenek a lista elején ami pedig annyira nem releváns (nincs köze ahhoz, amit beírt), azt egyáltalán nem, vagy csak a lista végén jelenítse meg. Az intelligens kereső a Google-hoz hasonlóan képes a keresési szó beírásakor egyből kiszűrni és felajánlani a felhasználónak azokat az oldalakat, amelyeket keresnek. Ezzel az eszközzel keresője nem csak dísznek lesz ott weboldala fejlécében, hanem egy hatékony eszköz lesz az ön és felhasználója kezében is, hogy pillanatok alatt megtalálja azt, amit keres.