Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Interaktív fotógaléria

Egy kép többet mond, minden szónál…

A fotók rendszerezése nagyon fontos egy vállalati weboldalon. Legyen szó termékről, szolgáltatásról, céges eseményekről, rendezvényekről vagy referenciákról a fotók nagy mennyiségű, és gyors kezelése szinte elengedhetetlen. A kereső optimalizálás szempontjából is fontos egy jól működő és szabvány fotógaléria. Kevés ügyfelünk tudja, hogy a Google képkereső szolgáltatását is sokan használják a termék vizuális megismerésére. Egy jól felépített galériával könnyen konkurenciája elé kerülhet, hiszen sokan vizualitásukat használják egy termék megismerésére és csak utána olvassák el a szárazabb termékinformációt. A fotók elnevezése, indexelés szempontjából kiemelt fontosságú, ugyanakkor weboldalának látogatója is jobban megtalálja azt, amit keres. A fotók a WordPress rendszer adminisztrációs felületéről könnyen frissíthetők, sorrendjük, nézőképük mérete bármikor módosítható, törölhető. Lehetőség van látványos, flash technológiával támogatott megjelenítésre is, mely előreprogramozott vizuális effektekkel dobja fel fotóinak bemutatását.