Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Többnyelvű oldal

Think globally, act locally…

Vagyis gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan. 2004 óta az Európai Unió tagjai vagyunk, az EU tagállamok között kitágultak a kommunikációs csatornák. Fontos, hogy a látogató nyelvén szólaljunk meg: termékünket, szolgáltatásainkat könnyebben megismerheti, sok kérdésére már azelőtt választ kap, mielőtt kapcsolatba lépne velünk. A WordPress CMS rendszert egy olyan professzionális nyelvi tartalomkezelő modullal tudjuk bővíteni, amellyel minden bejegyzést, menüpontot, referenciaoldalt bármikor többnyelvűre válthatunk. A közvetlen linkek is beszédesek lesznek (például a www.emotions.hu/rolunk angol nyelvű változata könnyen lehet www.emotions.hu/en/aboutus oldalon), legyen szó angol, német, vagy bármilyen nyelvről. Nemcsak a tartalmat tudjuk több nyelven kezelni, hanem a menüpontok, kategóriák, címkék elnevezését is. A weboldal az intelligens keresőnek köszönhetően automatikusan csak abban a nyelvben keres, ahol vagyunk, illetve az esetleges hibaüzenetek is mindig a saját nyelven jelennek meg. Ezekkel a funkciókkal nemcsak több embert szólíthatunk meg (például egy Magyarországon élő, magyarul kevésbé értő cégvezetőt), hanem egész vállalkozásunkat nemzetközivé tehetjük, amely az EU államok kereskedelme szempontjából is fontos.