Tanácsadás és tervezés

ÖTLETEKSzámíthat tanácsainkra, kommunikációs céljait szem előtt tartva különböző ötleteket adunk akár egész éves megjelenéseire. Kreatív megoldásaink közül Ön választja ki, mi kerül megvalósításra.

További részletek
Kreatív kivitelezés

MEGOLDÁSOKWebfejlesztőink kreatív vizuális megoldásokat, és működő programozott funkciókat alkalmaznak. Hatékony web2.0 eszközökkel időben megvalósítjuk elképzeléseit.

További részletek
Online kommunikáció

TARTALOMAlkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

További részletek

Tartalom

Online kommunikáció: Alkalmazzon ügynökségként, hogy ne csak szép, de tartalmas weboldalai legyenek: állandó megbízással minden hónapban létrehozzuk online felületeinek szöveges-, képi- és videotartalmát.

Nem tartozunk a keresőoptimalizálásból kinőtt, és az “online marketing” hullámon lovagló cégek közé. Valódi marketing szaktudás, valódi egyetemi háttér, és gondolkodásunkba integrálódott marketing szemlélet segít üzleti gondolkodással hozzányúlni bármihez, kész megoldásokat azonban nem árulunk. Amennyiben ügyfelünk megbíz bennünket azzal, hogy tervezzük meg, hogy egy héten vagy hónapban az üzleti- és kommunikációs céjlaihoz illesztve milyen tartalmakkal rukkoljon elő a weboldalán, és 2-3 közösségi oldalon, hogy mit mondjon, amellyel a megfelelő motivációt piszkálja meg céljai felé, és mindezt milyen vizualitásba ágyazza, akkor ehhez tervet készítünk.

Emellett, néhny ügyfelünknek, akik valóban rengeteg információt osztanak meg heti szinten, külsős vállalkozóként visszük a weboldalukon és kapcsolódó felületeken megjelenő tartalmak közzétételét, vagy akár előállítását is. A fent említett tervezéssel, és hasonló, havi fix elszámolású tartalomkezelőként üzemeltettük hosszú évekig a Bayer Hungária legfontosabb szakmai portálját, a KÖKI Terminál weboldalát, és az eMagyarország Hálózat online hírfolyamát, volt hasonló megállapodásban nálunk számítástechnikai webáruház, ingatlanportál, rádióműsor, számos blogfelület, és egy vitorlás-vízisport hírportál is. Ezek közül számos jelenleg is aktív.

Ezzel az ötletek – megoldások – tartalom megfogalmazásunk végére értünk. Cégén múlik, hogy már a tervezésnél, vagy csak a kivitelezésnél alkalmaz bennünket, és amennyiben legalább egy fél embert kívánó állandó feladat elkészült olnine megoldásának üzemeltetése is, a tartalomban is számíthat az E-MOTOINS Online Ügynökségre.

 

For our English speaking visitors

At emotions online agency our most important client base are international companies operating in Hungary, in the areas of health, energy and telecommunications, while equally serving successful local growing businesses in The United States of America, The Netherlands, Germany and Austria.

Emotions offers ideas, solutions and content. By CONTENT we mean: for our key customers we help maintaining, acquiring and even creating from ground up the content that needs to fill your portal, company website, or social media profile.

The agency has a video production division since 2009, which is now organized into an independent company, FunkyMedia Kft. (2012). We also had an online media division Bedia Online Media between 2009 and 2011, covering 3 million adviews a month over a network of the most successful blogs in Hungary.